Najbolji televizori za PS5 – Konovo.rs – RAČUNARI I KANCELARIJA

Brzina osvežavanja je koliko puta se ekran osvežava u sekundi. Dakle, ako se vaš ekran osvežava 60 puta u sekundi, što je podrazumevana brzina osvežavanja za većinu televizora, to je 60 Hz. U scenarijima igara, veće stope osvežavanja znače oštriji kvalitet slike, glatkije pokrete i manje zamućenja pokreta za impresivnije iskustvo igranja.

Kada je u pitanju igranje igara, preporučljivo je da potražite TV sa frekvencijom osvežavanja od najmanje 120 Hz da biste na najbolji način iskoristili igre koje podržavaju brzinu osvežavanja od 120 Hz.

PS5 koristi HDMI 2.1 vezu, koja omogućava konzolama sledeće generacije da podržavaju veće brzine kadrova do 120 kadrova u sekundi, promenljivu brzinu osvežavanja i automatski režim niske latencije. Uverite se da televizor ima barem HDMI 2.0 port, ali nećete moći istovremeno da pokrećete i 4K i 120Hz osvežavanje.

Takođe, uverite se da vaš TV ima dovoljno portova za povezivanje svih potrebnih dodataka. Mnogi proizvođači dodaju samo nekoliko HDMI portova kao metod smanjenja troškova.

Source link

Možda vam se svidi

More From Author

+ There are no comments

Add yours