XPPen Artist 15.6 Pro – Grafički monitor sa nagibom, idealan za digitalno crtanje i animaciju, sa dodatnim tasterima za prilagođavanje radnog procesa

– TABLETI

CENA: 87,522.97 - 38,509.67 DIN.

XPPen Artist 15.6 Pro - Grafički monitor sa nagibom, idealan za digitalno crtanje i animaciju, sa dodatnim tasterima za prilagođavanje radnog procesa
XPPen Artist 15.6 Pro – Grafički monitor sa nagibom, idealan za digitalno crtanje i animaciju, sa dodatnim tasterima za prilagođavanje radnog procesa

#XPPen #Artist #Pro #Tablet #crtanje #Grafički #monitor #Digitalna #animacija #ploča #crtanje #stupnjeva #nagibom #Art #Design #Funkcija

XP-Pen grafički monitor Artist 15.6 Pro

Profesionalni ekran stvara remek-djela.

Interfejs Red Dial koji izgleda i radi najbolje što može.

Inovativni interfejs crvenog biranja dizajniran je za nesmetan radni tok i optimalnu efikasnost. Udobno leži u vašoj ruci i može se programirati da zumira i umanjuje vaše platno i pomiče gore-dolje s lakoćom i preciznošću.

Stavljaju vam optimizirana rješenja na dohvat ruke.

U poređenju sa Artist 15.6, Artist 15.6 Pro ima 8 potpuno prilagodljivih interventnih tastera i stavlja vam više opcija za prilagođavanje na dohvat ruke kako bi odgovarale vašem željenom stilu rada, omogućavajući vam da lakše i brže uhvatite i izrazite svoje ideje za optimizovan tok posla.

Divno šareno sa minimalnim vizuelnim ometanjima.

Usvajajući potpuno laminiranu tehnologiju, Artist 15.6 Pro neprimetno kombinuje staklo i ekran kako bi stvorio radno okruženje bez ometanja koje je takođe lako za oči. Potpuno laminirani 15,6-inčni IPS ekran uparuje superiornu preciznost boja od 88% NTSC (120% sRGB) sa uglom gledanja od 178 stepeni za isporuku bogatih boja, živih slika i zaslepljujućih detalja u širem pogledu.

Osetljiv nagib, prirodan prikaz.

XP-Pen Artist 15.6 Pro podržava funkciju nagiba od 60 stepeni kako bi se osigurala precizna imitacija efekta pravog nagiba četke, pružajući glatkiji i prirodniji prijelaz između linija i poteza. Uživat ćete u prirodnijem iskustvu crtanja nego ikada prije.

Vrhunske performanse od ostalih.

Sa do 8.192 nivoa osjetljivosti na pritisak, PA2 olovka bez baterije daje vam povećanu preciznost i poboljšane performanse za kreiranje najfinijih skica i linija.

Elegantan i pametan dizajn.

XP-Pen Artist 15.6 Pro ima tanak profil od 11 mm, a sa lako dostupnim pametnim dugmetom za osvetljenje ekrana, možete ga lako podesiti na željenu osvetljenost za udobno crtanje.

Pribor savršeno usklađen.

Prijenosni stalak je dizajniran da spriječi drhtanje ili klizanje, kao i da ublaži zamor očiju i ukočenost ruku. Također dolazi sa zaštitnim filmom koji štiti ekran i smanjuje odsjaj, dok držač olovke čuva vašu olovku i pera i služi kao postolje za olovke ili držač olovke.

Nacrtajte i kreirajte svoj vlastiti bolji svijet digitalne umjetnosti.

Skica, boja i dizajn direktno na površini XP-Pen Artist 15.6 Pro digitalnog monitora! Iskoristite punu snagu ekrana svoje olovke i crtajte i kreirajte bilo šta kreativno, prirodno i intuitivno u pokretu.

Jedinstveno svestran.

XP-Pen Artist 15.6 Pro je kompatibilan sa Windows® 10/8/7 (32/64bit), Mac OS X® 10.10 ili novijim i radi sa glavnim grafičkim softverom kao što su Photoshop®, Painter®, Illustrator®, Clip Studio®, i mnogo više.

Paket sadrži:

1 x olovka za ekran
1 x olovka bez baterije
8k rezervnih pera
1 x držač olovke
1x prenosivi stalak
1 x 3-u-1 kabl
1x produžni kabl
1 x Brzi vodič
1 x Rukavice za crtanje
1 x krpa za čišćenje

P: Koji adapter mi je potreban za povezivanje na moj Apple iMac 27” nema HDMI ili USB-C portova?

O: Morate kupiti dodatni Mac HDMI na Thunderbolt adapter da biste povezali Artist 15.6 pro.

P: Mogu li ovo ponijeti u pokretu bez povezivanja na računar/laptop? Ili moram da ga povežem sa svojim telefonom dok nisam od kuće?

O: Artist 15.6 pro mora biti povezan sa računarom da bi radio. Nije samostalan proizvod.

P: Sa kojim laptopima je kompatibilan?

O: Kompatibilan je sa Windows® 10/8/7 (32/64bit), Mac OS X® verzijom 10.10 ili novijim i glavnim grafičkim softverom kao što su Photoshop®, Painter®, Illustrator®, Clip Studio® i mnogim drugim.

P: O garanciji

O: Naša garancija je jedna godina. Ako imate bilo kakvih problema sa proizvodom, kontaktirajte nas i mi ćemo vam pomoći da riješite problem. Ako se radi o hardverskom problemu s proizvodom, mi ćemo vam dati besplatnu zamjenu. Vraćamo vam novac u roku od mjesec dana.

P: Da li moram da platim carinu?

O: U nekim pojedinačnim slučajevima, kupac će možda morati da podnese neke uvozne poreze ili carine u zemljama uvoznicama. Za konkretne cijene obratite se lokalnoj carinarnici. Hvala vam na razumijevanju.

#XPPen #Artist #Pro #Tablet #crtanje #Grafički #monitor #Digitalna #animacija #ploča #crtanje #stupnjeva #nagibom #Art #Design #Funkcija

Možda vam se svidi

More From Author

+ There are no comments

Add yours