Saveti pri kupovini televizora – Televizori – RAČUNARI I KANCELARIJA

Televizori – Ukoliko ste u potrazi za novim televizorom, verovatno Vas zanima Kako odabrati odgovorajući?
Pitate se koji je pravi izbor brenda, veličine, rezolucije, kao i cena. Savremene tehnologije obećavaju toliko uživanja i zato je važno da budete dobro informisani.

Odgovarajuća veličina ekrana, prvoklasne performanse i smart funkcije su ono što Vam treba da u udobnosti svog doma, sebi i dragim ljudima obezbedite maksimalano uživanje. Jednom kada kupite televizor znaćete da ste obavili veliki posao i da ćete u budućnosti eventualno samo ponešto dodavati, soundbar zvučnik, chromecastšta je chromecast ? (za televizore koji nisu smart). Velike dijagonale i kvalitetna slika i rezolucija, a i smart funkcije dodaju još mnogo zabave. Ponekad brojne smart funkcije mogu biti previše komplikovane, posebno za starije korisnike, a veliki ekrani su nefunkcionalni za manje prostorije. Za one sa plićim džepom, cena može biti neodgovarajuća.

Zato Vam Elektroterm nudi modele različitih dimenzija i proizvođača, te možete biti sigurni da će Vaše druženje sa TV ljubimcem biti izuzetno, ako izabarete pravi uređaj. Možete birati brendove poput Samsunga, Philipsa, Sony, LG, FOX, VOX, JVC, Panasonic, Sharp, Colossus, Stella, Adler, Favorit, Vivax … sa dijagonalama od: 24, 32, 39, 40, 43, 48, 49, 50, 55, 58, 60, 65, 70 ili čak  75“ – i svim njihovim neverovatnim mogućnostima. I to nije sve, birajte između LCD, LED, HD, Full HD, UHD ili 4K.

Rezolucije / televizori

HD (High Definition) kako nam i sam bukvalni prevod kaže “visoka definicija” znači veći kvalitet slike, jasnije boje, bolja rezolucija. Sve iznad standardne rezolucije od 720×576 je visoka rezolucija, svima poznatija kao HD rezolucija, koja ima više varijanti:  720p, 1080i, 1080p. Za nivo veća je Ultra HD rezolucija 3.840x 2.160. TV sa HD Ready rezolucijom skrenira sve linije bez izuzetaka što doprinosi boljoj slici, tako da je svakako dobar izbor prilikom kupovine.  Full HD televizor (1920X1080p)  prikazuje sliku pune rezolucije sa izuzetnim performansama. Kod Full HD televizora ne možete pogrešiti! Oni pružaju potpun doživljaj prilikom gledanja filmova, serija, ali i igranja video igrica.

Važno je da birate televizor u skladu sa prostorom u kome želite da ga postavite uz odgovarajuće performance i veličinu. Udaljenost ekrana od tačke gledanja treba da bude minimum nekoliko metara. Pozicioniranje uređaja može da utiče na ukupan užitak. Pre kupovine razmislite koje je idealno mesto za postavku i da li Vam trebaju nosači ili police za televizor. Takođe, sačuvajte i malo mesta za DVD ili Set Top Box , jer verujemo da ćete tako najbolje uživati u svom novom TV-u.

Tu smo uvek za Vas, kako bismo Vam pomogli u izboru i ukazali vam na beskrajne mogućnosti savremenih televizora u punom potencijalu.

Kompletnu ponudu televizora možete pogledati OVDE. – televizori katalog

Source link

Možda vam se svidi

More From Author

+ There are no comments

Add yours